Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie, 2009

Nu am somn

Iarasi nu am somn. Ganduri ca niste megafoane urla de la colturi de strazi cocotate pe stalpi de idei. Cesaria Evora canta intr-o portugheza de vara umeda de mangrove si ventilator ce abia isi taraie palele in aer Parca aud copii din strada, dintre cladiri, ce joaca fotbal si striga zgomotosi la fiecare gol sau fiecare trecator ce le strica jocul. De vizavi un cuplu isi disputa ceva, el tipa, ea tipa si farama ceva apoi se prind ca intr-un dans si se saruta, trece cearta ca o ploaie de seara. Imi sterg transpiratia de pe frunte cu batista jilava si imi vantur camasa alba de bumbac sa intre aer sa ma racoreasca. Pe veranda bate soarele. Imi las mojito pe masuta ruginita, ma intind in leagan si imi pun palaria de paie cu boruri indoite peste fata sa nu ma arda asa de tare soarele. Timpul trece in viteza palelor de ventilator obosit. seara La bar se servesc cocktailuri multicolore care mai de care mai alcoolizat sau nealcoolizat, miroase a ocean. Pina Colada um, por favor! Obrigado! Nime

Mistere eleusine in miez de Paris

Am mers la florar sa iau flori. Toti cumpara flori de la florari. Dar, cine a atras atentia oare la acesti purtatori ai misterelor pamantului, ai acestor sacerdoti in haine obisnuite ce detin atatea secrete. Au ati tras voi cu ochiul in camera de DINCOLO? Ati vazut voi oare cum dau viata semintelor sau bulbilor ascunsi in intunericul teluric? Incercarilor, glastrelor, vazelor, oalelor de lut ce ascund diverse pamanturi, texturi, ingrasaminte le-ati vazut macar umbrele? Am vazut usa deschisa catre taramul lui Pan, ale Demetrei si fiicei sale Persephona ce se pregateste sa urce pe Pamant aducand cu ea primavara.

Schimbari

Pe undeva se vede ca m-am schimbat... Mi-au zis-o si altii si eu am inceput sa cred. Vreau sa ma implic intr-un proiect, sa fac ceva, sa creez o organizatie sau sa activez intr-una, sa creez o firma sa o gestionez, sa am grija sa reusesc sa fac profit intr-o piata concurentiala. Simt ca e momentul sa ma implic. Oare sunt pregatit?